Magsjuk

Asså vilken dag. Jag är hemma från skolan, sjuk i magsjuka. Herregud jag orkar knappt skriva nåt asså, va uppe hela natten och... ja ni vet...

Ända bra är väl att man slipper skolan haha. Nej det här håller inte, nu är det dax för en dejt med dvd-spelaren tror jag haha. Snart kommer mamma hem, förhoppningsvis med chips eller nåt annat gott för jag pallar inte käka mat asså.

Måndag morron: blä!

Jaha gomorron gomorron på er allihopa. Dag 2 med nya bloggen, vem hade trott det haha jag som var så antibloggar så jävla länge!

Men iaf jag ska till skolan om en halvtimme så jag tänkte passa på o skriva lite snabbt. Shit va jag e trött asså, helt sjuuukt! Man pallar aldrig va pigg på måndagar, gick typ o la mig tolv inatt men kunde inte somna. Somna typ vid två eller tre eller nåt så man är heelt trasig.

Men what to do what to do haha bara bita ihop och köra hårt! Snart är det höstlov iaf, då blir hela livet en sovmorron ;) Ha en bra dag!

Mer problem i malmö

Alltså omg nya skjutningar i Malmö. Det är på nyheterna just nu.Helt sjukt ju! Undrar om den som håller på vill döda folk eller om han/hon bara vill skrämmas?

Och isf om den fattar att närsomhelst kan någon dö! Helt sjukt, jag saknar ord. Hoppas polisen gör ett bra jobb nu och plockar bort den jäveln från gatorna.

Nu är det fler som blivit skjutna i malmö än i afghanistan. Vi kanske borde dra oss tillbaka från Skåne... Ändå bara sverigedemokrater, HA och Black Cobras där (fast balck cobras snor väl mest kakor lol).

Vad tror ni? Är det en man eller kvinna? Tror ni den vill döda eller bara skrämma och såra folk?

Det går bra nu

Asså shit! Man har bara reggat sig och skrivit ett inlägg så kommer det redan massa kommentarer, naaajs! Man är populär hehe ;)

Nej skämt åsido det mesta var bara spam och skit, jag kommer radera alla kommentarer som bara är typ "hej hur e läget" eller "va fin bild du har", palla. Ni vill bara ha länkar och fler besökare era gamar. Men tipsa gärna om tävlingar, jag gillar vinna saker ;)

Ja jag heter alltså carmen men jag kallas carmenzitah av mina polare och min familj. Jag bor utanför sthlm i förorten, in da ghetto. Går i högstadiet och vi får väl se hur länge jag pallar blogga. Just nu blev det drygt så jag pallar inte skriva mer men som sagt, kommentera gärna om ni har nåt vettigt att säga! Peace!

Wazaap

Ööh cha alla! De här e min första blogg eller asså typ försök till att blogga iaf så vi får se hure går haha! Peace!

Om ni e gulliga o kommenterar på min blogg så ska jag kommentera på eran och om ni lägger till den i länklistan så lägger jag till eran i min okej? Ha det bäst nu alla! Puss puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0