Mer problem i malmö

Alltså omg nya skjutningar i Malmö. Det är på nyheterna just nu.Helt sjukt ju! Undrar om den som håller på vill döda folk eller om han/hon bara vill skrämmas?

Och isf om den fattar att närsomhelst kan någon dö! Helt sjukt, jag saknar ord. Hoppas polisen gör ett bra jobb nu och plockar bort den jäveln från gatorna.

Nu är det fler som blivit skjutna i malmö än i afghanistan. Vi kanske borde dra oss tillbaka från Skåne... Ändå bara sverigedemokrater, HA och Black Cobras där (fast balck cobras snor väl mest kakor lol).

Vad tror ni? Är det en man eller kvinna? Tror ni den vill döda eller bara skrämma och såra folk?

Kommentarer
Postat av: Amanda

sv; ja haha, just det, nu när du säger det.. det var nog så att han droga för mkt :P men dom är grymma som fan!ang ditt inlägg, jag vetifan vad den personens problem är. Får en känsla av att det är en man men det är ju massa konstiga omständigheter och sådär, som han som fick sitt skrädderi beskjutet, han var med på nån bild med stora plakat som det stod på typ arabiska eller nåt:P haha. Och exakt samma ord som stod på hans plakat blev klottrat på hans skrädderi, låter som om det kan ha något med vartannat att göra :S

Skrämmande men shit vilket jobb för polisen, läste att folk är helt sjövilda och ringer in hela tiden och tror sig ha hört skottlossning, visst det har skjutits varje dag typ men inte hundra gånger per dag direkt. När sånt här kommer ut i media blir folk helt galna och överdrivet rädda. Herregud.

Aja, vi får hoppas denne shooter åker fast så fort som möjligt! :)

2010-10-24 @ 20:31:29
URL: http://amandaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0