Dagens roliga

Dagens roliga kommentar:

Jag: "Mamma jag hittar inte min tandborste!"

Mamma: "Jag vet väl inte vart den är, du får väl leta?"

Jag: "Men jag har ju gjort det för f-n! Har du tagit den eller?"

Mamma: "Hmm förresten, jo. Jag la den i necessären."

Jag: " Was that really necessäry?"

Hahaha jag döör! Jag är så sjuukt rolig ;)

Gomorron!

Party like its christmas!

Hmm... Asså det går ju inte direkt skitbra med den här bloggen men vadå jag kör på när jag känner för det haha. Det är ju min blogg ni vet ;)

Såå... Vad händer in the faboulus life of Carmenzitah då? Not much kan jag säga. I skolan rullar det på som vanligt. Jag hatar den här perioden mellan höstlovet och jullovet. Allt är bara svart och mörkt, känns typ som man sitter i fängelse! Seriöst, man får ju typ aldrig ens se dagsljus på vardagarna, vi typ skolkar bara för att kunna gå ut en stund och få lite sol i ögonen. Jag vet ju att man inte blir brun av vintersolen.

Annars är det lugnt, jag fyller ju 18 rätt snart så jag laddar som fan inför det! Haha det är ju inte som att man inte har vart ute alltså, det finns ju inte direkt nån brist på såna ställen inne i stan hehe. Och inte här i förorten om man bara vill dricka och bli full. Men fullgubbarna här ute är ju inte direkt så fräscha, åker hellre in till stan då... Eller kör en hemmafest liksom.

Men nu vare inte spriiiiten det skulle handla om. Det skulle handla om mig jue ;) Nä. Men jag längtar seriöst inte till julen så mycket som jag brukade göra. Jag venne det känns typ som nåt har hänt. Men julkänslan kommer säkert det är junte ens december än!

Nationella proven

Nationella provet idag. Shit alltså va jobbigt! Hade laddat me banan, choklad och läsk från cafeterian men kände ändå värsta blodsockerfallet mitt i.

Hoppas det gick bra iaf, det känns som att det kan ha vart ganska lugnt ändå, men man vet ju lixom aldrig! Hur gick det för er kära läsare?

Förbättringar

Hej kära läsare!

Nu har jag en fråga till er! Vad tycker ni behöver förbättras på den här bloggen?

Borde jag skriva mer eller oftare?
Vilka ämnen vill ni läsa om/tycker ni är roliga?
Borde jag ha fler bilder?
Vill ni ha grejer typ dagens outfit och sånt?
Vill ni ha tävlingar där man kan vinna fina priser?

Säg till så ska jag försöka göra bloggen lite roligare! Puss!

Tappat farten

Omg inte bloggat på ganska exakt en vecka! Vad är det här? Haha. Kanske har tröttnat lite på att blogga, det va kul i början men nu vet jag inte riktigt. Vad gör ni när ni tappar lusten mina kära läsare?

Grym helg!

Hej på er allihopa!

Hoppas ni haft en gryyym helg för det har iaf jag! Fest både i fredags och i lördags så nu är man lite sliten såklart hehe. Kanske kommer lite bilder sen om jag pallar. Har inte fattat riktigt hur allt funkar här och så men det är klart det kan inte va så svårt att tanka upp lite bilder, vem som helst kan ju uppenbarligen göra det, även dom som inte verkar va så smarta med det dom skriver :p

Idag har jag typ legat bakis hela dan och kollat på SATC2. Fick en kommentar om att den skulle va bra så jag va tvungen att se den. Kan ju säga att jag definitivt gillar ettan bättre men den här var inte så dålig heller!

Shit tänk att ha deras liv, bara fixa nåt glassigt jobb där man typ skriver om sin dag, typ blogga fast för en tidning haha. Så får man betalt för det och kan bara festa och leva livet sen. Gryyyymt! Nån som vet om det finns såna på riktigt, eller är det bara i filmens underbara värld som det är så? :)

Aja ska inte störa er nå mer, Bea är här så vi ska dra och köpa godis och styra myskväll bara vi två. Ciao!

Spread the love!

Asså jag tror faktiskt att jag börjar digga det här med att blogga. Det är ju najs att bara kunna lätta på trycket lite och skriva va man känner för och sådär. Är det därför ni också bloggar? :)

Så jag tänkte försöka bli en del av den här ... bloggosfären <--världens fulaste ord! Så vi säger såhär:

Om du länkar till mig så länkar jag till dig

På det viset kan vi ju ge varandra fler läsare, eller hur. Vad säger du snygging?

Deal?

Så jävla bra!


Tröttttt

Hej bloggen! Dax att skriva nåt igen tror jag, har ju inte skrivit på flera dar...

Vad kan jag säga? Magsjukan gick över i alla fall lagom tills det var dax för skola igen igår. Såklart. :( Jag försökte fejka att jag mådde dåligt men mamma såg att jag fejkade så jag hade inget annat val än att dra till skolan. Kan ha att göra med att jag var inne i stan med polarna i söndags haha...

Vi stack in och kollade på last airbander, värsta barnfilmen jag vet men den va fett bra! Se den om du kan, eller tankish ;) haha! Nej nu är det dags att dra till skolan, sköönt med sovmorron idag faktiskt. Det var jag värd som var uppe så sent inatt och pluggade. Eller asså pluggade och pluggade jag kolla mest på teve men lite läxor fick jag in iaf haha. Skolan känns faktiskt lätt nu så jag undrar om det är jag som är så smart eller om jag inte fattar nånting och tror att jag är grym så får jag ig sen haha. :P

Aja ha en bra dag allihopa, vi seeeees.

RSS 2.0